DAIJO by DAIJO YOSHIDA

Menu | Chef's Degustation Menu .

Bright Ideas , Fine Organic .

Here at DAIJO, we use ingredients from all over Japan. If you're interested in Japanese food, we know you’ll leave happy.
Every morning, I go to the mountain to pick up flowers and wild plants to decorate and cooking in my restaurant.
Our menu, the chef’s special course dinner,changes daily. Please inform us in advance if you have such as your hate ingredients and allergies.

お料理は、お席が少ない為おまかせのコース料理のみとなります。 内容は月替りではなく、その日の天候や食材に合わせて随時変更しております。お皿数に応じて3パターンございますが、量的なことやお料理の組み合わせなどは柔軟に対応させて頂いておりますので、ご遠慮なくご要望をお伝えくださいませ。
お嫌いな食材やアレルギーなどがございましたら事前にお知らせくださいませ。

最新のメニュー

入荷による変更、直前に変更の場合もあります。
最終更新日 19 November,2018

最新のメニュー
ドリンクメニュー

Recent Menu

It's a menu of one day...
Cooking changes everyday, but composition is the same.
It may be changed due to arrival of ingredients and the weather of that day.
Last updated 19 November, 2018.

English Menu

Drink & Takeaway English Menu

English Drink Menu