DAIJO   Bright Ideas, Fine Organic .

Vegan

Bright Ideas , Fine Organic .

Would you please your reservations at least 3 days before.
Our Vegan Menu do not use animal protein, animal-derived ingredients and dairy products.
The main ingredients are Morning-picked wild herbs and flowers and organic vegetables,Seasonal fruits,Tofu,Yuba(bean curd skins),Namafu(wheat gluten),Soy milk,Kombu,Japanese seaweed and Soy meat. etc...
The main seasoning are Olive oil,Japanese rapeseed oil,Soy sauce,Sea salt,Maple syrup and Japanese brown sugar. etc...
and Vegan Friendly Wine will be coming soon.

Our menu is not all vegan.
Other than the vegan menu, meat, fish and dairy products are also used.
However, Japanese people have a habit of eating only the necessary amount of meat, fish and vegetables since ancient times, which is very meaningful. I want all customers to enjoy dinner. This is the wish of chef Daijo Yoshida.

こちらのヴィーガンメニューは3日前までにご予約をお願い致します。
お料理には動物性タンパク質や動物由来の調味料、乳製品などは使用していません。
主な食材は、朝採りの有機野菜、里山の野草やお花、季節の果物、豆腐、湯葉、生麩、豆乳、昆布、海藻、大豆などです。
主な調味料は、オリーブオイル、菜種油、醤油、海塩、メープルシロップ、黒糖などです。
DAIJOのメニューはすべてがヴィーガンという訳ではございません。
ビーガンメニュー以外に、肉、魚、乳製品を使用したメニューもございます。
すべてのお客様に楽しんでいただきたい...
シェフDAIJOの願いです。

Vegan Menu of the Day

Would you please your reservations at least 3 days before.
¥ 8,000 excluding taxes.

Morning-picked organic vegetables salad.
salt with ricemalt dressing

"Gaspacho" with Morning-picked vegetables

Fresh Porcini mashrooms and fresh tomato Pasta

Hamburger steak made with Quinua

“Tokoroten”
Japanese seaweed jelly

Espresso
or
Original blended flavored tea

Homemade bread natural yeast

※ It may be changed depending on the arrival ingredients.

Online Booking

ある日のVegan Menu

3日前までにご予約頂きます様お願い致します。
¥8,000税抜


朝採り野菜のサラダ
塩麹ドレッシング

朝採り野菜のガスパチョ

サマーポルチーニ茸とフレッシュトマトのパスタ

キヌアハンバーグステーキ

ところてん

コーヒー
又は
オリジナルフレーバーティー

自家製パン

※ 入荷状況により変更の場合があります。

オンライン予約