16th Anniversaty.
いつもご利用ありがとうございます。
おかげ様でDAIJOは今秋、16周年を迎えさせて頂きます。
今年も無事に17年目を迎えさせて頂ける事に、本当に感謝の気持ちで胸がいっぱいです。
感謝の気持ちを込めまして、今年も”寿司オードブル”をコースに加えた「Sushi Menu Week」を開催致します。
期間は10月26日(金)~11月3日(土)。
10月28日(日)も営業致します。
税込¥6,000-となります。
期間中はこちらのメニューのみとなります。
Thank you for all the foreigners.
Thanks to you, DAIJO will celebrate 16th anniversary this autumn.
It is full of gratitude that I am grateful to be able to welcome the 17th year safely this year.
With thankfulness put in it, we will hold "Sushi Menu Week" which added "sushi hors d'oeuvre" to the course this year as well.
The period is from October 26 (Friday) to November 3 (Saturday).
We will open on Sunday, October 28.
It will be tax included ¥ 6,000.
During this period it will be only this menu.
Sushi Menu Week
10/26(金)〜11/3(土)、
10/28(日)も営業致します!
メニューに創作寿司が加わります。
全日とも¥6,000税込のコースのみとなります。
Sushi Menu Week ¥6,000-税込
Sushiオードブル
ー
氷見の魚介でパスタ
ー
その日の海鮮料理
ー
米澤牛のステーキ
ー
丹波栗モンブラン
ー
コーヒー
又は
オリジナルフレーバーティー
ー
自家製パン
※ 入荷状況により変更の場合があります。
Sushi Menu Week
16th Anniv. Sushi Menu Week from October 26 (Friday) to November 3 (Saturday).
We will open on Sunday, October 28.,
It will be tax included ¥ 6,000.
Sushi Menu Week ¥6,000- excluding taxes.
Creative Sushi Hors d'oeuvre
ー
Pasta of the day
ー
Seafood dishes of the day
ー
Japanese beef steak
ー
"Tambaguri"chestnut mont blanc.
ー
Espresso
or
Original blended flavored tea
ー
Homemade bread natural yeast
※ It may be changed depending on the arrival ingredients.