DAIJO   Bright Ideas, Fine Organic .

17th Anniversaty.

いつもご利用ありがとうございます。
おかげ様でDAIJOは今秋、17周年を迎えさせて頂きます。 今年も無事に周年の節目を迎えさせて頂ける事に、本当に感謝の気持ちで胸がいっぱいです。

感謝の気持ちを込めまして、今年も”寿司オードブル”をコースに加えた「Sushi Menu Week」を開催致します。
期間は10月25日(金)~11月3日(日)。 10月27日(日)、11月3日(日)も営業致します。 税込¥6,000-となります。 期間中はこちらのメニューのみとなります。

Thank you for all the foreigners.
Thanks to you, DAIJO will celebrate 17th anniversary this autumn. It is full of gratitude that I am grateful to be able to welcome the 18th year safely this year. With thankfulness put in it, we will hold "Sushi Menu Week" which added "sushi hors d'oeuvre" to the course this year as well. The period is from October 25 (Friday) to November 3 (Sunday). We will open on Sunday, October 27. It will be tax included ¥ 6,000. During this period it will be only this menu.

Sushi Menu Week

10/25(金)〜11/3(日)、
10/27(日)、11/3(日)も営業致します!
メニューに創作寿司が加わります。
全日とも¥6,000税込のコースのみとなります。


Sushi Menu Week ¥6,000-税込

Sushiオードブル

氷見の魚介でパスタ

その日の海鮮料理

米澤牛のステーキ

丹波栗スーパーモンブラン

コーヒー
又は
オリジナルフレーバーティー

自家製パン

※ 入荷状況により変更の場合があります。

Sushi Menu Week

17th Anniv. Sushi Menu Week from October 25 (Friday) to November 3 (Sunday). We will open on Sunday, October 27.
It will be tax included ¥ 6,000.


Sushi Menu Week ¥6,000- excluding taxes.

Creative Sushi Hors d'oeuvre

Pasta of the day

Seafood dishes of the day

Japanese beef steak

"Tambaguri"chestnut mont blanc.

Espresso
or
Original blended flavored tea

Homemade bread natural yeast

※ It may be changed depending on the arrival ingredients.